KÜTAHYA / TAVŞANLI - Üçeylül Anaokulu

Mrt

Geçmişten Günümüze Haberleşme Araçları.

Anaokulu öğrencilerimizin hazırlamış olduğu ''Minik Mucitler'' temalı geçmişten günümüze dayanan haberleşme araçları sergisi ile öğrencilerimiz haberleşme araçlarının teknolojik serüvenini öğrendiler.

Mrt

EGEP Sürdürülebilir Kalkınma Sıfır Atık projesi kapsamında okulumuz Anasınıfı C şubesi öğrencileri ''Geri Dönüşümle Dünyamı Daha Çok Seviyorum'' sloganıyla Tavşanlı Mobil Atık Geliştirme Merkezine gezi düzenlediler.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Türkçemizin zenginliğinin bir göstergesi olan deyimleri uygulamalı ve eğlenceli bir şekilde gösterdik. Etkinliğimizi hazırlayan okulumuz Anasınıfı Öğretmeni Özlem GÜNEŞ' e ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizn zenginllikleri projesi kapsamında Ocak ayı uzman davetimize Yazar Neslihan DİNLER, Emine Gürbüz ÇELİKTÜRK ve Aysu BEKAR' ın çevrimiçi katılımıyla etkinlik gerçekleştirilmiştir.